Maklumat Terkini (22 Oct, 2014) >>               >>Latihan Perantis-Usahawan Program HP2HT         Tarikh : 1 Oktober, 2011         Masa : 11.00 pagi - 3.00 petang         Tempat : Bilik Latihan UTM-SPACE, Jalan Kebudayaan, Taman Universiti, Skudai, Johor.         (Khusus untuk yang terpilih)               >>Taklimat & Pemilihan Perantis-Usahawan Program HP2HT         Tarikh : 1 Oktober, 2011 (SABTU)         Masa : 9.00 pagi - 11.00 pagi         Tempat : Bilik Latihan UTM-SPACE, Jalan Kebudayaan, Taman Universiti, Skudai, Johor.         (PERCUMA)               >>RALLY JUTAWAN-JUTAWAN WINNERS         Tarikh : 2 Okt, 2011 (AHAD)         Masa : 2.00 petang         Tempat : Hotel D'Zone, JB         (Tiket RM15.00 (termasuk makan dan minum))                - Rujukan : Puan Roza (ID : 7055685)

 

5 LANGKAH PRAKTIKAL & BERKESAN Memperolehi PENDAPATAN SAMPINGAN LUMAYAN Melalui MANFAAT TRANSFER FACTOR

  LANGKAH1: Tentukan "SEBAB" ANDA PILIH UNTUK SERTAI PROGRAM!
Contohnya: "SEBAB MAHU MEMILIKI KERETA DAN RUMAH IDAMAN".
Sedar atau tidak, apa saja tindakan dalam kehidupan kita sebenarnya didorong oleh "sebab". Waima kita makan pun didorong oleh sebab. Dalam contoh makan ini, terdapat pelbagai sebab orang makan; didorong oleh rasa lapar, bagi mendapatkan tenaga, suka makan, tertarik dengan makanan dan sebagainya. Walau apapun sebabnya, sebablah yang mendorong anda untuk makan.

Begitu juga dengan pekerjaan. Anda tetap pergi kerja setiap hari walau apapun cabaran yang dihadapi termasuk mengharungi hujan ribut, dimarahi oleh bos, tekanan kerja dan sebagainya. Walau penuh dengan cabaran-cabaran seperti di atas, yang mendorong anda untuk tetap terus pergi bekerja setiap hari adalah anda mempunyai "sebab". Dalam konteks pekerjaan ini pula, sebab yang jelas untuk anda terus pergi bekerja adalah "sebab perlukan sumber pendapatan" walaupun mungkin setiap hari dimarahi atau dimaki hamun oleh bos anda.

Di antara "sebab" yang mungkin boleh anda pertimbangkan kenapa anda memilih membuat bisnes melalui program ini ialah "SEBAB MAHU MEMILIKI KERETA DAN RUMAH IDAMAN". Atau mungkin anda sendiri mempunyai sebab-sebab lain yang lebih kuat sebagai motivasi anda..?
  Ketahui SEBAB ANDA memilih SERTAI PERNIAGAAN BERSAMA KAMI (Klik Sini)
   
  KETAHUI RAHSIA MEMANIFESTASIKAN APA SAJA YANG ANDA MAHU
   

  Email kami SEKARANG! / SMS :0197548013
   
 
LANGKAH2: Kenali PRODUK, SYARIKAT Dan PLAN GANJARAN
ANDA Pasti Akan AKUI KEHEBATANNYA
 
KLIK SINI jika anda belum klik pada pautan "Ketahui SEBAB ANDA memilih SERTAI PERNIAGAAN BERSAMA KAMI" dalam Langkah 1 bagi mengenali produk TRANSFER FACTOR dan syarikat 4LIFE RESEARCH.

Perlu diingat, kejayaan di dalam perniagaan jenis ini hanya akan tercapai apabila anda mempunyai keyakinan yang tinggi kepada produk, syarikat dan plan pemasarannya.

Anda boleh menggunakan (ID: 7055685 / Nama: Rozafrina Bt Abdul Rahman) bagi perolehi produk pada harga ahli di mana-mana pejabat 4Life yang terdekat dengan tempat tinggal anda ke arah kenali dan rasai sendiri manfaat kehebatan produk Transfer Factor.

Apabila anda sendiri mengakui kehebatan produk Transfer Factor, manifestasi serta testimoni anda sendirilah yang akan menjadi promosi terbaik kepada perniagaan anda jalankan bersama kami kelak.
Plan Ganjaran Hayat 4Life (Bahagian 1)   Plan Ganjaran Hayat 4Life (Bahagian 2)

 

Pangkat & Julat Pendapatan Bulanan Setiap Pangkat Dalan 4Life
Pangkat Julat Pendapatan Bulanan(US$)
 • Platinum International Diamond (tertinggi)
 • : Melebihi US$370,00.00
 • Gold International Diamond
 • : US$21,000.00 - US$300,000.00
 • International Diamond
 • : US$7,000.00 - US$20,000.00
 • Presidential Diamond
 • : US$1,500.00 - US$5,500.00
 • Diamond
 • : US$320.00 - US$920.00
 • Leader
 • : Di bawah US$320.00
  Klik Sini untuk senarai penuh individu yang telah menerima pengiktirafan kejayaan di 4Life
    Email kami SEKARANG! / SMS :0197548013
     
   
  LANGKAH3: Pilih Untuk SERTAI SEKARANG JUGA!!!
   
  Pilih salah satu daripada 3 skim pakej bagi memulakan perniagaan bersama kami dengan segera:

  “PELANGGAN UTAMA” 4Life – (PERCUMA)
  – daftar sebagai Preferred Customer 4Life dan perolehi MANFAAT produk pada HARGA AHLI dan kenali produk, syarikat dan bisnes 4Life terlebih dahulu

  “PERANTIS-NETPRENEUR” – (PERCUMA)
  – daftar sebagai Preferred Customer 4Life dan sertai PROGRAM BIMBING-MULA bisnes 4Life; boleh dijalankan secara SAMBILAN / SEPENUH MASA serta terima PENDAPATAN BULANAN daripada “BOSS-NETPRENEUR” masing-masing bagi tempoh 6 bulan
  * "PERANTIS-NETPRENEUR” dan “BOSS-NETPRENEUR” masing-masing adalah program khas anjuran pihak ketiga.

  "NETPRENEUR” 4Life – (Leader4Life PLUS: RM1250.00 / Diamond4Life PLUS: RM2,700.00)
  – daftar sebagai Distributor 4Life dengan pakej WINNERS Diamond4Life PLUS / WINNERS Leader4Life PLUS; boleh dijalankan secara SAMBILAN / SEPENUH MASA dan perolehi GANJARAN HAYAT yang MENAKJUBKAN serta pelbagai keistimewaan lain.

  Keadaan kita hari ini adalah hasil daripada pilihan tindakan kita sendiri 2 ke 3 tahun yang lalu. Begitu juga dengan apa yang bakal berlaku 2 ke 3 tahun daripada sekarang adalah hasill daripada pilihan tindakan yang kita ambil pada hari ini. Oleh itu ANDA PERLU AMBIL TINDAKAN YANG BETUL DENGAN SEGERA demi kebaikan diri sendiri 2 ke 3 tahun dari sekarang.
     
   
    Email kami SEKARANG! / SMS :0197548013
   
  LANGKAH4: KONGSI MANFAAT (PENGALAMAN SENDIRI) TRANSFER FACTOR Dengan SESIAPA Dan DI MANA SAJA - Jadikan Sebagai Tabiat
   
  Kunci KEJAYAAN menerusi perniagaan ini ialah DUPLIKASI.

  Gunakan Transfer Factor bagi kepentingan kesihatan anda sendiri (bagi merawat penyakit / mengekalkan kesihatan optimum).

  Kongsikan manfaat / hasil yang anda perolehi daripada penggunaan produk Tfansfer Factor ini dengan semua orang di sekeling anda.

  Orang yang anda perkenalkan (Rakan-Kongsi) juga akan mengikuti cara yang sama; guna sendiri dan turut kongsikan manfaatnya dengan orang lain pula – DUPLIKASI.

  Pemasaran (MARKETING) yang berlaku secara duplikasi ini secara berterusan menembusi seluruh pelusuk masyarakat sehingga membentuk rangkaiannya (NETWORK) yang akan terus berkembang dengan momentum tersendiri. Itulah kekuatan sebenar pemasaran-rangkaian (NETWORK MARKETING) yang turut diperakui kehebatannya dan disarankan oleh tokoh-tokoh perniagaan / jutawan terkenal seperti Robert Kiyosaki, Donald Trump, Paul Zane Pilzer dan banyak lagi.

  Anda sebenarnya telah membina satu pipeline pendapatan yang lumayan dan berterusan daripada 4Life melalui kaedah duplikasi ini.
    Pendapat Pakar-Pakar Tentang Network Marketing
   

   
  Kalkulator Ganjaran 4Life Berdasarkan Momentum Perkembangan Rangkaian
  Kira pendapatan yang boleh anda jana bersesuaian dengan keazaman anda untuk mencapainya!
  Skim Pilihan :
  Rakan baru ingin dikongsi sebulan : orang
  Tempoh sasaran : bulan
  Peratus Yakin-Jaya :
  Bilangan ahli dalam Level / Generasi Bonus setiap Level / Generasi
  Level 1 : orang
  Level 2 : orang RM
  Level 3 : orang RM
  Generasi 4 : orang RM
  Generasi 5 : orang RM
  Generasi 6 : orang RM
  Generasi 7 : orang RM
  Generasi 8 : orang RM
  Generasi 9 : orang RM
  Generasi 10 : orang RM
  Jangkaan pendapatan min. bulanan mulai bulan ke - : RM
  Nota: Kiraan pendapatan di atas belum mengambil kira bonus Power Pool (3%), ID/GID Premier Pool (2%) dan Platinum Pool (1%). Andaian kiraan dibuat berdasarkan kepada ahli baru ditaja pada bulan berikutnya. Peratusan Yakin-Jaya boleh membantu kiraan jangkaan pendapatan bulanan menjadi lebih realistik berdasarkan kepada keazaman serta kesungguhan perlaksanaan individu masing-masing.
    Email kami SEKARANG! / SMS :0197548013
   
  LANGKAH5: TINGKATKAN Serta MANTAPKAN PENGETAHUAN Semasa Saudara Yang Berkaitan Secara BERTERUSAN - KUMPULAN WINNERS AKAN SENTIASA MEMBERI SOKONGAN MELALUI SISTEM DAN PROGRAMNYA KEPADA SAUDARA

  Begitu banyak platform yang disediakan oleh syarikat 4Life sendiri dan kumpulan WINNERS bagi meningkatkan serta memantapkan pengetahuan dan momentum ahli-ahlinya ke arah mencapai peringkat yang lebih tinggi dalam perniagaan ini. Ini termasuklah taklimat peluang perniagaan (BOP) yang dijalankan hampir setiap minggu di outlet-outlet 4Life seluruh negara, pengetahuan produk, program kepimpinan dan banyak lagi seperti Tools (Winners Success System), Ceramah, Latihan, WAW! (We Are Winners - Motivasi & Pengiktirafan), Winners Clubhouse & Training Center. Semua ini diadakan bagi memastikan kejayaan saudara sebagai ahli kumpulan WINNERS yang amat sinonim dengan kejayaan dalam melahirkan paling ramai Gold International Diamod (GID) termasuk Platinum International Diamod (PID).

    Email kami SEKARANG! / SMS :0197548013
   

  Email kami sekarang juga!

  Hubungi wakil kami - Puan Roza : 0197548013 ~ 0197780382
   

   

  SignIn | SignUp

  Rakan-Niaga Anda
  Puan Roza & Suami
  H/P: 0197548013
  Puan Roza dan suami
   


  Makluman
             
  Taklimat Peluang Perniagaan
  Tarikh : Setiap Rabu
  Masa : 8.30 malam
  Tempat : Tkt 13A, Menara Pelangi, Johor Bahru
  (MASUK PERCUMA)

   

  Sijil / Bukti
  TF Diluluskan KKM
  Sijil KKM;
   
  TF Disahkan Halal
   
  TF Disyorkan PDR
   
  Liputan TF Di Dalam Buletin Kesihatan
  Woodland Health Report
   
  TF Lulus Anti Dopping
   
  TF Disyorkan Di Hospital Russia
   
  TF Dipaten Oleh Syarikat 4Life Research

  Statistik

  Tarikh :22 Oct, 2014

  Dilawati : 120033